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aula de culinária com forno

Bake Natural Sourdough in the Alps

aula de culinária com forno

Bake Natural Sourdough in the Alps

Suspensa até 14 de junho. Para proteger a saúde da nossa comunidade, as Experiências do Airbnb em muitas regiões estão suspensas devido à COVID-19. Acesse a Central de Ajuda para conferir informações atualizadas antes de reservar.
Duração
6 horas
Tamanho do grupo
Para até 5 pessoas
Inclui
Comida, Equipamento
Oferecida em
Inglês
aula de culinária com forno

Bake Natural Sourdough in the Alps

aula de culinária com forno

Bake Natural Sourdough in the Alps

Suspensa até 14 de junho. Para proteger a saúde da nossa comunidade, as Experiências do Airbnb em muitas regiões estão suspensas devido à COVID-19. Acesse a Central de Ajuda para conferir informações atualizadas antes de reservar.
Duração
6 horas
Tamanho do grupo
Para até 5 pessoas
Inclui
Comida, Equipamento
Oferecida em
Inglês

O que você fará

This is a 6hr workshop dedicated to the traditions of simple alpine living which relied on a working relationship with nature to maintain and nurture good health. While the focus is is on naturally fermented breads the class includes a review of traditional beneficial alpine herbs and includes an 1 hour herb walk (summer only). We will begin with a discussion on how levain works and review many of the health benefits of soughdough bread, create unique starters and discuss starter maintenance, learn the basics of autolyzation, mixing, gluten formation, shaping and baking bread at home. You will become familiar with various types of grains and flours and learn how each responds in combination with water, salt and yeast. With continued practice baking sourdough becomes an intuitive art that activates all the senses. This workshop will establish a basic skill set that evolves with continued practice and a sensitivity to the process.

Seu anfitrião

Saiba mais sobre Lauren

Lauren

My passion and curiosity for natural fermentation began with wine in NYC and evolved into baking natural sourdough breads in the Austrian Alps! I’m a certified sommelier with the Cort of Master Sommelier and studied bread baking at the International Culinary Institute along with various books, workshops and seminars hosted by some of the worlds greatest bakers. I work exclusively with natural wild yeasts for fermentation because I believe that sourdough ferments offer a healthier alternative to traditional bread. I also enjoy experimenting with various regional and ancient varietals of grain.

O que está incluído

Comida
Includes lunch at the Burg Vital Resort featuring locally sourced ingredients.
Equipamento
Includes baking materials, notebook and take home jar of sourdough starter.

Onde você estará

We will be making bread at 1700m in Oberlech in a quaint commercial kitchen using a wood fired oven. During the summer months we will set off for a walk towards a small wooded area of the mountain to identify wild herbs.

Coisas para não esquecer

Política de cancelamento

Todas as experiências podem ser canceladas e reembolsadas integralmente até 24 horas após a compra ou pelo menos 7 dias antes do início da experiência.

Política de comunicação

Comunique-se sempre pelo Airbnb. Para proteger seu pagamento, nunca transfira dinheiro ou se comunique fora do site ou do aplicativo do Airbnb.

Requisitos dos hóspedes

No máximo 5 hóspedes com 18 anos ou mais podem participar.

O que levar

Comfortable shoes

As Experiências do Airbnb têm qualidade verificada

As Experiências do Airbnb têm qualidade verificada

  • Especialistas locais

    Lideradas por moradores locais que amam sua cidade e o que fazem.

  • Grupos pequenos

    Com grupos mais intimistas, você nunca vai se perder na multidão.

  • Padrões elevados

    Todas as experiências são analisadas quanto ao acesso exclusivo.

Lauren
Bake Natural Sourdough in the Alps
Nova experiência
R$2.221/pessoa
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