Pular para o conteúdo
EXPERIÊNCIA ONLINE

Origens do chocolate e produção com fabricante

EXPERIÊNCIA ONLINE

Origens do chocolate e produção com fabricante

52 comentários
Reserve e participe desta experiência usando seu computador, celular ou tablet.
Duração
1 hora
Tamanho do grupo
Para até 10 pessoas
Oferecida em
Catalão, Espanhol, Inglês
EXPERIÊNCIA ONLINE

Origens do chocolate e produção com fabricante

EXPERIÊNCIA ONLINE

Origens do chocolate e produção com fabricante

52 comentários
Reserve e participe desta experiência usando seu computador, celular ou tablet.
Duração
1 hora
Tamanho do grupo
Para até 10 pessoas
Oferecida em
Catalão, Espanhol, Inglês

O que você fará

I'm really amping my broadcast TV background to give you a multi camera, behind the scenes look at how chocolate is made and how easy it can be done at home. It's a step by step guide to the whole process from the raw ingredients to the finished yummy product. First up, we'll look at how we go from tree to bar, from checking out the saplings that we graft that become cacao trees, through to opening up a cacao pod and looking inside the fruit as we show you how we extract the precious sticky beans. I explain how I ferment on the farm through to processing the nibs. It's a demonstration of the mysteries of bean to bar artisanal chocolate right from our original award winning development kitchen (a converted back bedroom) as I show you how to create your own bars you'll learn how to hand temper chocolate. We'll melt the chocolate and work it around until it is at the right temperature and consistency to give you the magic snap and polish of a finished chocolate bar, you'll then add your favourite toppings before we pop them in the fridge and wait for them to set up. During that time you'll become chocolate sommeliers as I show you how to pick out flavours, notes and the right consistencies that showcase the quality of top bars before we unveil your special, customised home made chocolate.

Experimentem algo novo juntos

Experimentem algo novo juntos

  • Anfitriões atenciosos

    Conheça anfitriões que compartilham suas especialidades e deixam você entrar no mundo deles.

  • Atividades em pequenos grupos

    Conheça pessoas do mundo inteiro enquanto vocês aprendem algo novo juntos.

  • Simples e global

    É fácil participar da experiência no conforto da sua casa, além de não precisar de muita preparação.

Seu anfitrião

Saiba mais sobre Nick

Nick

I'm a former BBC News foreign correspondent, my parents are Jamaican and when I discovered the amazing cacao here on the island, I decided to start my own chocolate factory! We've since won a number of international awards for our bars and work alongside chocolate companies from around the world on sourcing the best fine flavour cacao across the Caribbean. We're a farm to bar company, from harvest and fermentation through to making the finished product, that now grace some of the most exclusive hotels and villas in the Caribbean, but ultimately I really like sharing my love of all things chocolate. I'm a history buff so I like linking the past and the present to show the development of the world's favourite confectionary. That's why we call the experience, from seed to bar.

O que levar

Some chocolate that can be melted in a microwavable bowl
A spatula, ladle and spoons
A clean work surface
Moulds to pour chocolate into, they can even be tupperware lids, I'll give you a lists of other comm…

Como participar

Participar de uma videochamada
Instale o Zoom gratuitamente em um computador ou dispositivo móvel. Assim que você reservar, receberá um email com um link e informações sobre como participar.
"Take a journey with me to where chocolate is grown from your own home. Jamaica produces some of the finest cacao on earth and from our home in the mountains overlooking Kingston we make award winning chocolate. We have a multi camera set up so you'll be able to view all the action all the time and there may even be some classic reggae in the background to add to the vibes. Keep your audio and video on because this is all about the chocolate!!!"
— Nick
Reserve como grupo privado
Quer participar de uma experiência apenas com sua família e amigos? Nick oferece a experiência para grupos privados de até 10 hóspedes a partir de R$390.

Comentários dos hóspedes

Seção de navegação para páginas de comentários

Disponibilidade

Coisas para não esquecer

Política de cancelamento

Todas as experiências podem ser canceladas e reembolsadas integralmente até 24 horas após a compra ou pelo menos 7 dias antes do início da experiência.

Política de comunicação

Comunique-se sempre pelo Airbnb. Para proteger seu pagamento, nunca transfira dinheiro ou se comunique fora do site ou do aplicativo do Airbnb.

Requisitos dos hóspedes

Você precisará ter uma conexão de internet e ter a capacidade de fazer streaming de áudio e vídeo para participar. Um link e informações sobre como participar serão incluídos no seu email de confirmação de reserva. No máximo 10 hóspedes com 10 anos ou…

Mais dicas

Due to the fact I'll be using multiple cameras this will be best to watch on a PC so that you can maximise views and also see your fellow experiencers. Especially when we get into the tasting segment.
Nick
Origens do chocolate e produção com fabricante
52 comentários
A partir de R$56/pessoa
52 comentários
A partir de R$56/pessoa