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EXPERIÊNCIA ONLINE

Aprenda os segredos do pão de fermentação natural

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Aprenda os segredos do pão de fermentação natural

111 comentários
Reserve e participe desta experiência usando seu computador, celular ou tablet.
Duração
1.5 horas
Tamanho do grupo
Para até 10 pessoas
Oferecida em
Inglês
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O que você fará

Sourdough bread has helped sustain people for 5000 years, but making it is a mystery for most people these days. It's very likely that generations of people in your family kept starter somewhere in their kitchen and I'd like to help you reconnect to that tradition. We'll spend a little over 1 hour together, and I will demystify the sourdough process so you can begin your journey as an urban homesteader in modern times. You'll learn to make your own starter then use it to to make everything from country loafs and biscuits to bagels and pancakes. We'll also be mixing some dough so you can have a fresh loaf later. It's exciting for me to share this process with you, but more importantly, I want you to leave our time together with the understanding of how food unites us. NOTE: The start to end process of bread making is about 6 - 12 hours. Morning classes will have bread the same evening, afternoon and evening classes in the early morning next day, evening classes will have bread in the afternoon on the next day.

Experimentem algo novo juntos

Experimentem algo novo juntos

  • Anfitriões atenciosos

    Conheça anfitriões que compartilham suas especialidades e deixam você entrar no mundo deles.

  • Atividades em pequenos grupos

    Conheça pessoas do mundo inteiro enquanto vocês aprendem algo novo juntos.

  • Simples e global

    É fácil participar da experiência no conforto da sua casa, além de não precisar de muita preparação.

Seu anfitrião

Saiba mais sobre Matt

Matt

Each time I made a fuss over having to pick produce from the garden, my parents would always say "you'll appreciate these fresh flavors one day" - I'd roll my eyes. Having grown up deep in Appalachia, we ate what we grew, baked our bread, and fermented foods for the winter. Soon after college, I moved to the city and quickly realized that the fresh flavors of my childhood were inaccessible. I suddenly understood the value of tradition, so in a nutshell, I became an urban version of Laura Ingles Wilder - with a little more sass. For years, I've explored the proud Appalachia traditions of homesteading and applied them to modern living. Even though I live in one of the largest cities in the world, I still preserve my food, grow many of my vegetables, and bake bread that rivals the fanciest bakeries.

O que levar

350 g organic white flour (about 3 and 3/4)
1 gallon distilled water (it must be non chlorinated)
1/3 cup Sourdough starter or active dry yeast (If you're a purist, you can order starter online, I like Etsy)
Sea salt (any salt will do, but I suggest going all out and getting fancy)
Food scale (not mandatory but really helpful)
2 large bowls
A towel to wipe your hands
Dutch oven
125 g of organic white or wheat flour
a glass container (like a jar)

Como participar

Participar de uma videochamada
Instale o Zoom gratuitamente em um computador ou dispositivo móvel. Assim que você reservar, receberá um email com um link e informações sobre como participar.
"I'll be coming to you from the kitchen of my home in Venice Beach, California. You can join us from your kitchen anywhere in the world."
— Matt
Reserve como grupo privado
Quer participar de uma experiência apenas com sua família e amigos? Matt oferece a experiência para grupos privados de até 10 hóspedes a partir de R$668.

Comentários dos hóspedes

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Disponibilidade

Coisas para não esquecer

Política de cancelamento

Todas as experiências podem ser canceladas e reembolsadas integralmente até 24 horas após a compra ou pelo menos 7 dias antes do início da experiência.

Política de comunicação

Comunique-se sempre pelo Airbnb. Para proteger seu pagamento, nunca transfira dinheiro ou se comunique fora do site ou do aplicativo do Airbnb.

Requisitos dos hóspedes

Você precisará ter uma conexão de internet e ter a capacidade de fazer streaming de áudio e vídeo para participar. Um link e informações sobre como participar serão incluídos no seu email de confirmação de reserva. No máximo 10 hóspedes com 18 anos ou…

Mais dicas

Note - making sourdough is a process that takes several hours and you won't finish the class with a finished loaf. However, you will have one by the end of the day!
Matt
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111 comentários
A partir de R$84/pessoa
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