Pular para o conteúdo
EXPERIÊNCIA ONLINE

Preparação de dumplings com a receita de minha família

EXPERIÊNCIA ONLINE

Preparação de dumplings com a receita de minha família

49 comentários
Reserve e participe desta experiência usando seu computador, celular ou tablet.
Duração
2 horas
Tamanho do grupo
Para até 10 pessoas
Oferecida em
Chinês (Simplificado), Chinês (Tradicional), Inglês
EXPERIÊNCIA ONLINE

Preparação de dumplings com a receita de minha família

EXPERIÊNCIA ONLINE

Preparação de dumplings com a receita de minha família

49 comentários
Reserve e participe desta experiência usando seu computador, celular ou tablet.
Duração
2 horas
Tamanho do grupo
Para até 10 pessoas
Oferecida em
Chinês (Simplificado), Chinês (Tradicional), Inglês

O que você fará

A hands-on online class to learn how to make traditional Chinese dumplings with pork and cabbage using easy-to-find ingredients found in most western (non-Asian) supermarkets. We will make the wrappers and fillings from scratch, learn an easy way to wrap the dumplings, and cook one small batch of dumplings so we could taste together before the end of the class. Dumplings are meant to be made in large batches, together with friends and family of all ages. It is the ultimate comfort food in all of Asia. I'm based in Seattle, but as long as you have Internet, you could join me in this online class so I could share with you, my family's recipe originally from Hong Kong. Here's the detailed itinerary: - After introductions and safety reminders, we put on our aprons, wash our hands and start with the dough to make the wrappers. - While the dough is setting, we will prepare the fillings from scratch which will involve some chopping. - Once the dough is ready, we can roll them into little discs for wrapping. - Learn a fool-proof way to wrap the dumplings. - While the dumplings are being cooked, we could talk more about the different ways to wrap and cook the dumplings

Experimentem algo novo juntos

Experimentem algo novo juntos

  • Anfitriões atenciosos

    Conheça anfitriões que compartilham suas especialidades e deixam você entrar no mundo deles.

  • Atividades em pequenos grupos

    Conheça pessoas do mundo inteiro enquanto vocês aprendem algo novo juntos.

  • Simples e global

    É fácil participar da experiência no conforto da sua casa, além de não precisar de muita preparação.

Seu anfitrião

Saiba mais sobre Elaine

Elaine

I'm the founder of Dash of Soy, a local Seattle culinary school that focuses on sharing the love for simple, delicious, and healthy home cooking inspired by my family and all my travels. I left the corporate world after 20 years to focus on my passion for home-style cooking. Born and raised in Hong Kong, I have lived in Canada and US for 30 years and traveled to ~50 countries. I grew up with authentic Chinese and pan-Asian food, am familiar with the ingredients in North America, while having developed a deep appreciation for food cultures around the world. Dash of Soy online classes are one-of-a-kind: 1) family and well-tested recipes only, 2) small class size in a beautiful private kitchen, 3) wonderfully hand-drawn recipes you could download and print for future reference, and 4) sharing of family and personal travel stories about food.

O que levar

All Purpose Flour, 1 Cup
Salt, 1 Pinch (for flavoring the flour)
Hot Water, 1/3 Cup (slightly cooled off boiling water, not just hot tap water)
Minced or Ground Pork, 1/2 lb (or any minced or mock meat you prefer)
Finely Diced [1/8"] Green Cabbage, 2 Cups (not red, savoy, or napa)
Salt, 1/4 TBSP (to make cabbage sweat)
Light Soy Sauce, 1 TBSP (most soy sauce unless specified is light, or tamari for gluten-free)
Sugar, 1/4 TBSP (for marinating meat, any type of sugar works)
Egg, 1 TBSP (whisked egg, for marinating meat)
Fresh Ginger Root, ~1" (optional for marinating meat, or ginger powder, or skip)
Shaohsing Rice Wine, 1/2TBSP (optional for marinating meat, or use gin or dry sherry, or skip)
Toasted Sesame Oil, 1/4 tsp (optional for marinating meat, or skip)
Grounded White Pepper, 1 pinch (optional for marinating meat, or skip, don't replace with black pepper)
Chicken Bouillon Powder, 1/4 tsp (optional for marinating meat, or vegetable-based powder, or skip)
Medium Bowl and Clean Towel (for the dough)
Grater and Small Bowl (for grating fresh ginger)
Large Bowl (for mixing the filling)
Rolling Pin
Large Flat Non-Stick Pan with Lid or Large Pot (for cooking the dumplings)
Optional Dipping Sauces (e.g. Light Soy Sauce, Ponzu, Sriracha, Lao Gan Ma Chili Crisp, and/or Chine…

Como participar

Participar de uma videochamada
Instale o Zoom gratuitamente em um computador ou dispositivo móvel. Assim que você reservar, receberá um email com um link e informações sobre como participar.
"I'll be teaching this online class from the comfort of my home in the historic Georgetown neighborhood in Seattle WA USA. I have been welcoming students and teaching in my own kitchen for in-person cooking classes since April 2019. Please join me for this online class in your kitchen with audio and video turned on, so although we are each working from our own kitchen counter, I can still see your progress and provide tips, tricks, and feedback."
— Elaine
Reserve como grupo privado
Quer participar de uma experiência apenas com sua família e amigos? Elaine oferece a experiência para grupos privados de até 12 hóspedes a partir de R$1.456.

Comentários dos hóspedes

Seção de navegação para páginas de comentários

Disponibilidade

Coisas para não esquecer

Política de cancelamento

Todas as experiências podem ser canceladas e reembolsadas integralmente até 24 horas após a compra ou pelo menos 7 dias antes do início da experiência.

Política de comunicação

Comunique-se sempre pelo Airbnb. Para proteger seu pagamento, nunca transfira dinheiro ou se comunique fora do site ou do aplicativo do Airbnb.

Requisitos dos hóspedes

Você precisará ter uma conexão de internet e ter a capacidade de fazer streaming de áudio e vídeo para participar. Um link e informações sobre como participar serão incluídos no seu email de confirmação de reserva. No máximo 10 hóspedes com 7 anos ou…

Mais dicas

Price is per person rather than per device/household. Recipe is for 12 large dumplings. We'll work with a dough so sanitize your work area. Use a stand for your phone/tablet at an angle where I could see your work and give feedback. Fully charge device or plug it in for the class.
Elaine
Preparação de dumplings com a receita de minha família
49 comentários
A partir de R$182/pessoa
49 comentários
A partir de R$182/pessoa